Det ble et topp renn som ble avviklet på Sogn Skisenter lørdag 12. April. Luster Telemark arrangerte Heggmyri Rett Ned sammen med Hafslo Alpint.Til å være første renn så ble arrangementet arrangert smertefritt. Det eneste som lagde litt problem for oss var sambandet som ikke ville virke på toppen av Kvalryggen. Men med mobil løste vi dette problemet.

Eller så var været ikke helt på vår side. Fint vær både fredag og søndag men det var overskyet på lørdagen. Heldigvis fikk vi ikke noe nedbør. Eneste litt vind på toppen av Kvalryggen.

img_2861.jpg img_2867.jpg img_2881.jpg

Antall deltager passerte 70 stk. Det er svært bra til å være første gang vi arrangerer dette rennet. Og tilbakemeldingen fra deltagerne var positive. Løypesettingen fikk mye skryt.
Eller så ble det en merkedag for Luster Telemark. Ikke bare arrangerte vi vårt første renn. Vi fikk også to medlemmer som vant sine klasser. Sara Haugen vant klassen jenter 11-14 Telemark og Svein Inge Bergum vant herrer 15-30 år Telemark. Eller så ble det henholdsvis 5. plass til Jan Sølve Hugen, 6. plass til Ruben Kvalsøren og 10. plass til Tom Hellebø i klassen Veteran 31-99 Telemark.
img_2869.jpg img_2886.jpg img_2902.jpg img_2906.jpg 

Resultatliste finner du her: Resultat Heggmyri Rett Ned 2008

Kategorier: Blogroll, Nyheter

5 Svar så langt.

 1. John B says:

  Hei, flott arrangement. Linken til resultatlista funkar ikkje, ligg resultata på nokre andre sider.?

 2. Anonymous says:

  Var ikkje Øystein med?

 3. Ruben says:

  Nå er resultatlista på plass. Viste bare når en var innlogget.

 4. Ingvild says:

  Bra jobba, håpar det blir fleire reprisar. Ser dog det ikkje er komen nokon rapport frå afterski??

 5. Øystein says:

  Det er After Renn, ikkje Afer ski.

Legg igjen en kommentar