lustertelemark_norway.jpg

Ja skisesongen er vel definitift over for denne gang.  Og da har vi en del vi vil informere dere om.

Det har vært en aktiv senvinter/vår der vi har blitt en god gjeng i Luster Telemark. Mange har meldt seg inn. Totalt er vi nå 23 medlemer. Det har også blitt lagd mange flotte tur rapporter i fra våre medlemer. Det vil bli en samling senere i år der vi presentere disse rapportene med ett lysbildeshow. Antagelig på årsmøte.

Det ble ikke noe skitur til Stryn i år pga liten interesse. Visst det er noen som vil reise så ta med kamerea og skriv en reiserapport her på bloggen.

Den 30. juni er alle medlemmene invitert til stor bursdagsfeiring på Parken. Vi har ett medlem som fyller rundt tall i år.  Og alle medlemmene er velkommne. Meld dere på til John Ingar Bukve. Ta med en 100 lapp og valgfri drikke og møt opp kl 19.00. Det vil bli servert mat i løpet av kvelden og ett live band sørger for høy partyfaktor. Spørsmål om denne festen kan rettes til JIB.

Vi vil nå oppgradere blogg siden slik att de små problemene med vi har hatt med siden vil bli løst.  Det vil derfor ikke være så mye som blir lagt ut på bloggen fremover. Vi satser på att nettside og blogg er i full drift igjen til høsten.

Da snakkes vi til høsten og årsmøtet.

Hilsen
Styret ;-)

Kategorier: Styret

Legg igjen en kommentar